Kawaii grejer 3

image64image63
image65 Då var det dags att skriva lite om söta grejer tänkte jag. Men denna gången kommer det förhoppningsvis vara lättare för er att hitta dom, eftersom allt kan hittas på hemmaplan i Sverige.

Hello Kitty mobilsmycke
Förvånad som jag var då jag gick in i en helt vanlig konsum butik stirrade ett par Hello Kitty ögon på mig. Och för en tia kan även någon av dessa söta små katter bli din, eller dom andra som jag inte fick tag på... Så vitt jag vet så finns dom i olika Konsum och ICA affärer, så ta er en titt där er närmaste matbutik ligger.

Do-Re-Mi nyckelringar
Två färgglada tjejer hittades inne på Glitter, även om det nu var en bra tid tillbaka..

Ljus
Söta ljus med jordgubbs- eller blommotiv köpte jag på Søstrene Grene i Malmö. Det är ju nästan synd att använda upp dom.. Om du dock aldrig har varit inne i denna affären tidigare tycker jag att du ska göra ett besök, blilliga priser på det mesta och riktigt intressanta saker har dom där ibland.

Liten gris
Köptes också på Glitter, men se upp för den... Efter bara någon vecka så sprack sömmen upp. Och ett tag senare så gick även tråden av.. Var inte så kul, trodde att den skulle hålla längre. Glitter har även just nu inne ett par andra grisar och jordgubbar för dom som skulle vilja titta in hos dom.

Totoro mobilsmycke
En av dom bästa inhandlade mobilsmyckena som jag har stött på. Men den var rätt dyr.. Köptes på Blammo då den fortfarande fanns i Malmö men nu då dom har stängt den är jag inte längre säker på var man kan hitta affären.

Skoldagdbok

Jag ska snart börja på ett Projektarbete till mitt sista år på gymnasiet och har tänkt att göra en skoldagbok med inspiration av manga och Japan. Ville bara nämna det här som mitt mål och om allt går som planerat kommer jag lägga upp den här så att alla kan ladda ner den som vill :)

Frågor om manga

Manga Media har lagt ut ett frågeformulär där man kan svara på frågor om anime/manga och annat. Tog själv testet för några minuter sedan och tror att det kan vara till mycket hjälp för dom, så om du har tid sätt dig ner i några minuter och besvara dom frågorna som kommer hjälpa våra kära mangautgivare!

(
http://web.easyresearch.se/s.asp?WID=690460&Pwd=98273726&key=51311,13)

Vinnare i Mangatalangen

Läs det vinnande bidraget till Manga Talangen 2007 här:

http://www.mangakailund.org/Image?id=2155&id_chap=93

"Nordens förtrollande melodi" av Elise Rosberg


Kodachi Con

Det lilla konventet i Lund ska snart öppna igen. Runt 20 dagar är det kvar och sen kan man mysa där igen. Jag har själv varit där alla de (2) åren som det funnits och jag tycker verkligen att dom håller det dom lovar. "Det ska vara ett mysigt konvent och inte allt för stort" Iår ska det vara runt 250 besökare där, långt ifrån dom största konventens folkmängder. Men man kan inte ha tråkigt där även om det är lite mindre. Ta dig en titt på deras hemsida och kolla in alla aktiviteter så förstår du vad jag menar. Och biljetterna börjar redan ta slut..

http://www.mangakailund.org/