Manga i mars

Basara 4
Snow Drop 10
Gravitation 9
Power 9
Chrono Crusade 3
Chronicles of the Cursed Sword 4
Inu Yasha 18
Ragnarök 10
One Piece 37
Mästerdetektiven Conan 30
Samuri Deeper Kyo 19
Fushigi Yugi 18
Full Metal Alchemist 2
Shonen Jump 4 (07)
Mana Mania 3 (07)

Yokaj Studio släpper ny bok

55000-46Yokaj Studio som b.la har skrivit "Teckna lätt manga" ska nu släppa "The Yokaj Studio Anthology" där dom har samlat de bästa serierna från medlemmarna. Dock så är det bara en limited edition utgåva som bara finns i 100 exemplar, så om du vill ha den så är det dags att ta beställa! Varje bok ska också vara nummrerad från 1-100. Boken börjades säljas under tecknarkonventet PenCon om det ska finnas ett par böcker kvar.

För mer info/beställning gå in på deras sida:
www.yokajstudio.com


Mangakväll på Bokia i Arvika

Det kommer att anordnas en mangakväll på Bokia i Arvika fredagen den 23 mars. Från kl. 20.00 håller affären öppen för alla manga fans, man blir där bjuden på dricka, tilltugg, överraskningar och erbjudanden.


Manga i Umeå

Under sportlovet i Umeå kommer det finnas mangadagar för dom intresserade på Stadsbiblioteket. Man kommer kunna lära sig teckan manga med hjälp av Tetsuo Toyama. Måndagen den 5 mars kommer teckningsdagen vara för 9-10 åringar och tisdagen den 6 mars från 11 år och uppåt. Det finns dock begränsat antal platser!

Under tisdagen den 6 mars kommer man även att kunna få en förklarnng om vad manga är av Tetsuo Toyama i sagorummet kl 15.30. Alla nyfikna är välkommna dit.

Läs mer på
www.minabibliotek.se