Bokmässan i Göteborg

Under bokmässan i Göteborg som startar idag (26:e september) kommer det komma en mangaspecial som äger rum den på lördagen den 29:e. Alla som kan borde ta sig dit och ta sig en titt.

Manga i september

Märkte nyss att jag pinsamt nog glömt bort att ladda upp en lista med manga för denna månaden. Så här kommer den, lite försenad men bättre sent än aldrig som man säger.

Manga Mania 2007 - 08 (sista nummret)
Shojo Stars 2007 - 01 (första numret)
Shonen Jump 2007 - 10
Mästerdetektiven Conan 36
Inu Yasha 24
Keroro 9
One Piece 39
Chronicles of the Cursed Sword 7
Yu Gi Oh 19

Peach Fuzz

image66En ny manga från Wahlströms! Peach Fuzz, en riktigt kul liten komedibok får man väl nästan säga. Det har kommit ut en tvåa nu på engelska men frågan är om den kommer släppas på svenska. Notera: Detta är inte en riktig manga, denna serie vann en tävling i USA och därför har den fått bli publicerad.

Story

"Nioåriga Amanda känner sig ensam och längtar efter ett husdjur. Efter mycket tjat får hon illern Peach av sin mamma, men bara på två villkor - Amanda måste själv ta hand om Peach och Peach får aldrig bita någon. Men i illervärlden är Peach en bortskämd prinsessa, och Amandas hand är ett monster med fem huvuden."


Manga Mania försvinner

Tråkigt men sant så försvinner nu Manga Mania från hyllorna i butikerna för gått. Jag ville vänta med att skriva om det tills jag var helt säker men nu så såg jag sista numret i butiken...

Det som är den glada nyheten är att det istället nu har kommit en ny tjejtidning som heter Shojo Stars. Men att en bra tidining ska försvinna för att denna ska kunna komma in i stället tycker jag är synd... Men bättre det än inget så vi får väl se vad Shojo Stars bär med sig.