Japanska blodgrupper

Då man tittar runt på information om någon känd person från Japan, eller en anime karaktär står det ofta något om deras blodgrupp. Detta beror på att i Japan tror dom på att våra olika blodtyper speglar vår personlighet. Lite som vi har dom astronomiska teckena här i väst. Så jag hade tänkt skriva lite om det för er.


A Blod:

Positivt: lydig, försiktigt, sympatisk, empatisk, självuppoffrande, vänlig, villig att kompromissa, ärlig, lojal

Negativt: Oroar sig mycket, känslomässig, svag vilja (lättmanipulerad?), Obeslutsam, introvert, antisocial, svamlig/slafsig, nervös


Personer med A blod har någon slags inre styrka som hjälper dom att vara lugna vid farliga situationer, när alla andra grips av panik.

Dom försöker att undvika konfrontationer, och de känner sig mycket obekväma bland personer, som om dom inte skulle räcka till. A blod personer är skygga och tillbakadragna men även mycket pålitliga, men ibland känner dem att de inte passar in tillsammans med andra.

En sak som dom flesta A blod personerna brukar göra är att rita för att dom är mycket kreativa. Denna blodgruppen var mycket svår att beskriva, MEN: en slutsats är att dessa personer är både blyga och skygga men kan hugga till när som helst om man inte är på sin vakt.

 

------------------------------------------------------------------

 

B Blod:

Positivt: bekymmerslös, utåtriktad, optimistisk, äventyrlig, aktiv, känslig, snäll

Negativt: tankspridd, obeslutsam, oorganiserad, högljudd, spontan (kan anses negativt), benägen att överdriva. 


B blod gruppen är den mest praktiska blodgruppen.

Dom är speciallister på det DOM gör. När dom börjar med något t.ex. med ett projekt så spenderar dom extra mycket tid till att försöka lära sig mer om det än vad andra skulle gjort. När dom gör något fokuserar dom sig enbart på det.

Så när dom börjar med något måste dom följa det till slutet,även om det verkar omöjligt. Dom är individer, dom följer sina egna vägar och håller sig till sina egna lagar. B blod personer ger lite mer uppmärksamhet till deras tankar än till deras känslor det är därför dom kan vara lite kalla och allvarliga ibland. 

 

------------------------------------------------------------------

 

AB Blod:

Positivt: känslig, stolt, diplomatisk, Stilren (selektiv), lättsam, sympatisk, effektiv, lär sig snabbt

Negativt: lätt retad, klagar, beroende, nyckfull, grubbla

 

AB Blod personer är unika, dom är svåra att kategorisera.

För att dom t.ex. är skygga men om det behövs kan dom bli aggressiva. Dom byter från skygghet till aggressivitet minst tusen gånger om dagen om dom inte har ännu något mer att välja på som t.ex. otålighet eller annat.

Dessa personer är trovärdiga och ansvariga för det dom gör. Om man ber dom om något så kan dom gärna hjälpa till, men dom kan tyvärr inte handskas med för mycket åt gången. Personer med denna blodtypen är internerade av mycket men vanligast är det av konst.

 

------------------------------------------------------------------

 

O Blod:

Positivt: självsäker, starkvilja, kritisk, hängiven, självdeterministisk

Negativt: arbetsnarkoman, osäker, känslomässig, envis, Okompromissande, kall personlighet, över självsäker, självupptagen


Personer med O blod är energiska och sociala.

Dom är de mest flexibla av dom olika blodgrupperna.

De har lätt att börja med ett projekt men har sedan svårt att fullfölja det eftersom dom ger upp för lätt. Dom är flyktiga men inte för beroende. O blod personer säger alltid vad dom tycker om andra, och gillar att vara i händelsernas centrum. Personer med O blod är också mycket självsäkra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback